positieve affirmaties, krachtkaarten, gedachtekracht, bewustwording, zelfvertrouwen, positief, positiviteit, coachkaarten

Wat zijn positieve affirmaties?

Positieve affirmaties

Een affirmatie is een korte, krachtige zin. Een bevestiging of een bekrachtiging, aldus Van Dale. Iedereen gebruikt affirmaties. Vaak echter op een negatieve manier: “Ik kan het niet”, “Ik ben niet goed genoeg” of “Ik heb geen zin” zijn hier voorbeelden van.

Je gedachten zijn krachtig. Wat je over jezelf denkt, wordt jouw waarheid. Je onderbewustzijn gelooft wat je denkt en daar ga je naar handelen. Gebruik je affirmaties op een positieve manier, dan kunnen ze een effectief middel worden om jou te helpen je negatieve (denk)patronen om te zetten in positieve gedachten en acties. Je wordt je meer bewust van jouw kwaliteiten, wensen en acties. Hierdoor krijg je meer vertrouwen en voel je je sneller tevreden over je dag.

Het effect van positieve affirmaties

Door positieve affirmaties liefst hardop uit te spreken, het effect hiervan in je lichaam te voelen en dit meerdere keren te herhalen, beïnvloed je je gedachten op een eenvoudige en effectieve manier. Je staat bewust stil bij wat jij wil en kan en kiest hiermee voor het leven dat jij wilt leven!

“Toen ik positieve affirmaties ontdekte, begon ik ze intuïtief meteen toe te passen. Het effect in mijn dagelijkse leven was meteen voelbaar voor mezelf en zichtbaar voor anderen. Als kunstenaar begon ik de affirmaties kunstzinnig vorm te geven. Het idee voor een kaartenset ontstond. Sinds ik positieve affirmaties gebruik, leef ik mijn leven makkelijker, mooier en bewuster. Ze geven me vertrouwen, kracht en energie. Dat gun ik jou ook”, aldus Carine Braakenburg van Backum.

positieve affirmaties, krachtkaarten, coachkaarten, met caracter, affirmatiekaarten, gedachtekracht, persoonlijke groei, bewustwording, positiviteit, affirmaties, affirmeren, kinderen
Ik ben superblij met mijn kaarten. Het werkt, het klopt, je wordt er blij van.
Saskia
Sterrentaal
Dat is de kracht van de Krachtkaarten: je aandacht richten op alles wat positief is. Als je er maar voor open staat.
Tamme
Kunstenaar