krachtkaarten, meegeefkaarten, coachtool, tool, coaches, coachen, hulpmiddel, met caracter, krachtkaart, coachkaarten

Meegeefkaarten

Meegeefkaarten: de kracht van de herhaling

De kracht van de herhaling! Ben je coach en werk je tijdens je coachtrajecten met de Krachtkaarten Met Caracter? Geef je cliënt na elke sessie eens een kleine Krachtkaart (6×6 cm met blanco achterkant) mee naar huis als extra reminder voor de daaropvolgende dagen: een Meegeefkaartje als steuntje in de rug. Ook erg leuk om zomaar aan iemand mee te geven als hart onder de riem of glimlach voor de dag. Of om zelf bij je te houden als liefdevolle reminder.

Van alle drie de sets Krachtkaarten Met Caracter zijn bijpassende Meegeefkaarten te bestellen.

En wil je het helemaal mooi afronden, sluit het traject dan passend af met een mooie grote Krachtkaart (13×13 cm) met een specifieke en toepasselijke affirmatie, waarbij je op de achterkant je persoonlijke boodschap meegeeft.

Heb je interesse in deze mooie en krachtige coachtool of wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op via e-mail of WhatsApp of bel me op.

krachtkaarten, met caracter, coachkaarten, coachtool, hulpmiddel, coachen, meegeefkaarten, positieve affirmaties, affirmatiekaart, krachtkaart, persoonlijke groei, bewustwording, affirmeren, kinderen, meegeefkaart
Meegeefkaart, meegeefkaarten, Krachtkaarten, met caracter, positieve affirmaties, coachkaarten, affirmatiekaarten, persoonlijke groei, bewustwording, affirmeren, kinderen, coachtool, coachee, coach, krachtige, tool, coachen
Ik heb de Krachtkaarten vanmiddag gebruikt. Ik heb alle kinderen eerst een kaart laten trekken om het ijs te breken. Ze moesten vertellen wat ze dachten wat de boodschap achter de getrokken kaart was. Heel leuk!
Tessa
Kindercoach bij Puur Jij
Vandaag ook weer zo heerlijk met je kaartjes gewerkt en meegegeven. Elke kaart die ik trek voor een cliënt is 100% kloppend en/of aanvullend op het consult dat ik gedaan heb. Als ik dan zeg dat ze het kaartje mee mogen nemen, dan stralen ze mijn praktijk uit. Daar word je toch blij van!