krachtkaarten, gebruik krachtkaarten, handleiding, werkvormen, coachtool, hulpmiddel, coachen, coaching, coaches, coachkaarten, gratis, download

Gebruik Krachtkaarten

Het gebruik van de Krachtkaarten

De Krachtkaarten Met Caracter zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Individueel of met een groep, persoonlijk of zakelijk. Je kan de Krachtkaarten puur voor jezelf gebruiken door bijvoorbeeld elke dag een kaartje te trekken en die dag zo nu en dan en met aandacht bij deze affirmatie stil te staan. Je kan ook bewust een bepaalde kaart kiezen, om je te helpen je op een bepaalde gedachte of te ondernemen actie te focussen. Met één of meerdere andere mensen zijn de Krachtkaarten geschikt om een gesprek op gang te brengen en/of een gesprek meer diepte en inhoud te geven. Het is ook een handig en leuk middel om elkaar beter te leren kennen.
 
Ben je coach, dan kan je de Krachtkaarten in een traject met je cliënt gebruiken. Ook voor docenten, trainers en begeleiders van een team of afdeling zijn deze Krachtkaarten een toegankelijk en effectief hulpmiddel voor onder andere kennismaking, verdieping, bewustwording en samenwerken.
 
De kaartenset Blij Met Mij is gericht op persoonlijke groei en bewustwording, waarbij ook aandacht is voor steun en ontwikkeling in meer zakelijke en doelgerichte trajecten. De sets Zonnestralen en Regenboogkracht zijn een tweetal kleurrijke sets gebaseerd op de chakra’s en de kleuren van de regenboog: één set voor volwassenen en één set voor (je innerlijke) kinderen.

Handleiding met werkvormen: download

De Krachtkaarten zijn in nauw overleg met een aantal coaches tot stand gekomen. Daarbij zijn diverse manieren van gebruik besproken en uitgeprobeerd. Ook komen regelmatig tips in ideeën van gebruikers binnen. Dit alles heeft geresulteerd in onderstaande handleiding met een dertiental verschillende werkvormen. Hierin is ook aandacht voor spel- en werkvormen speciaal gericht op kinderen. De handleiding kan gratis gedownload en geprint worden voor eigen gebruik.  
handleiding krachtkaarten met caracter werkvormen spelvormen coachtool coachkaarten voor kinderen volwassenen coaches trainers begeleiders gratis download
krachtkaarten met caracter, positieve affirmaties, kaartje trekken, carddeck, gebruik, handleiding
Een tijdje terug heb ik twee prachtige setjes Krachtkaarten gekocht. Nu heb ik eindelijk ook de handleiding erbij gedownload. Heel handig.
Sandra
Ik heb vandaag de verdediging van mijn scriptie gehad en ben geslaagd! De Krachtkaarten hebben mij in het hele proces geholpen en twee kaarten kwamen aan het eind van het gesprek nog aan bod. Ik ben zo blij! Dank je wel dat je daar een bijdrage aan hebt geleverd.
Esther