Over Carine

Het ontstaan van de Krachtkaarten Met Caracter

Toen Carine positieve affirmaties ontdekte, ging ze ze meteen zelf toepassen. Het effect was groot en al snel ook merkbaar voor haarzelf en de mensen om haar heen. Als kunstenaar begon Carine diverse affirmaties kunstzinnig vorm te geven: het ontstaan van de Krachtkaarten Met Caracter!

 “Sinds ik positieve affirmaties gebruik, leef ik mijn leven makkelijker, mooier en vooral ook veel bewuster. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak helpen ze me om positief te (blijven) denken en meer bewuste keuzes te maken. Mijn keuzes! Ik sta nu bewust stil bij wat ik zelf wil en kan, zowel in mijn dagelijkse leven als in mijn werk, en handel daar naar.”

Inmiddels zijn er drie sets Krachtkaarten Met Caracter ontwikkeld en uitgegeven. De ideeën en eerste schetsen voor een vierde set liggen al klaar.

Het samenkomen van twee passies

Met het ontwikkelen en uitgeven van de Krachtkaarten Met Caracter komen twee passies van Carine samen. Namelijk haar creatieve en kunstzinnige geest en haar interesse in mensen en de altijd aanwezige drang om ze te helpen positief en bewust in het leven te staan en daarmee zichzelf te zijn.

Door diverse omstandigheden tijdens haar jonge jeugd raakte Carine zichzelf al op heel jonge leeftijd kwijt. Daardoor cijferde ze zichzelf en haar gedachten compleet weg en richtte haar zorg en aandacht geheel op de mensen om haar heen.

“Ondanks – of misschien wel dankzij – mijn turbulente en intense jeugd ben ik altijd positief gebleven. Ik kan goed naar mensen luisteren en ze in laten zien wat wel fijn of mooi is. Daarentegen vond ik het heel moeilijk om voor mezelf te kiezen en te weten wat ik zelf graag wilde en daar ook voor te gaan en voor te staan. Het toepassen van positieve affirmaties in mijn eigen leven heeft mij daar enorm bij geholpen: bewust voor mezelf kiezen! Daardoor sta ik nu veel vaker stil bij wat ik wil en kan en voel ik me daarin gesteund. Door voor mij helpende affirmaties regelmatig te herhalen ‘doorvoel’ ik ze in mijn lichaam en integreer ik ze in mijn dagelijkse leven. Deze combinatie van positief denken en bewust stilstaan bij wat je wil en kan is enorm krachtig en dat gun ik iedereen.”

Over Carine Braakenburg van Backum positieve affirmaties aan de muur Krachtkaarten met Caracter
Het ontstaan van de Krachtkaarten Met Caracter mixed media positieve affirmaties grafische kunst kunstwerkjes coachkaarten

Werk, opleiding en hobby's

Carine rondt binnenkort een tweejarige opleiding tot energetisch coach af om nog meer inhoud en basis te kunnen geven aan de Krachtkaarten en aanverwante diensten en producten. Inmiddels zijn een tweede en derde set Krachtkaarten Met Caracter ontwikkeleld en uitgegeven. Twee bij elkaar passende sets voor jong en oud(er). Naast het vormgeven en uitgeven van de Krachtkaarten heeft Carine haar eigen bedrijf in grafische kunst en vormgeving: Met Caracter. Middels haar kunst en ontwerpen helpt ze ook daar mensen helemaal zichzelf te zijn en te laten zien, zowel privé als zakelijk.

Carine woont samen met haar man en 3 pubers in het mooie Friesland. Ze heeft een atelier aan huis met uitzicht op haar prachtige tuin. Haar vrije tijd brengt ze graag door met muziek luisteren, dansen, lezen, afspreken met vriendinnen, paardrijden, fotograferen en schilderen met mixed media.

Missie

“Met de kunstzinnige Krachtkaarten Met Caracter help ik jou naar een hoger bewustzijn over jezelf en wat jij voelt, wenst en kunt en daarmee naar meer licht en liefde in je leven. Om de kracht en het vertrouwen te vinden om dichter bij zichzelf te komen en uit te stralen: ‘Ik ben mezelf en daar ben ik blij mee’.”

Gisteren mijn pakketje open gemaakt. Je krijgt echt een cadeautje. Het is met zorg ingepakt. Ik ben heel blij met de kaarthouder. Deze staat nu in de keuken met een passende kaart. Carine Braakenburg, ik ben er super blij mee.
Bernou
Vandaag een mooie set Krachtkaarten Met Caracter aan mijn vriendin gegeven, die wel wat liefde en steun kan gebruiken. Ze klaarde helemaal op! Leuk om zo'n mooi cadeautje weg te kunnen geven.
Claudia