krachtkaarten, met caracter, positieve affirmaties, coachkaarten, affirmatiekaarten, carddeck, kaartenset, persoonlijke groei, bewustwording, positiviteit

Wat zijn Krachtkaarten?

Je mindset

Je mindset is de combinatie van je eigen gedachten, gewoontes, gedragingen en overtuigingen. Je mindset bepaalt hoe jij in het leven staat en hoe jij op specifieke situaties reageert: met een positieve insteek of juist eerder negatief. Hiermee bepaalt je mindset je (zelf)vertrouwen, je mentaliteit en je gevoel van geluk en succes.

“Positief zijn past niet bij mij”. “Ik ben nou eenmaal negatief”. Een tweetal uitspraken die je vaker hoort. Echter je kan je mindset wel degelijk trainen en ontwikkelen. Je hebt daar zelf een keuze in. Door bij je eigen gedachten en overtuigingen stil te staan, kan je invloed uit gaan oefenen op je gewoontes en gedragingen. Bewustwording is daarbij een belangrijk proces: alert worden op hoe en wat jij denkt en daar bewust op een voor jou meer opbouwende manier mee omgaan.

De Krachtkaarten

De Krachtkaarten zijn een effectief hulpmiddel om je bewustwording te activeren en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Op elke Krachtkaart staat een positieve affirmatie. Door de korte positieve zinnen hardop of in je hoofd op te zeggen, ze ‘in te voelen’ en ze in je geest én je lichaam te integreren en dit regelmatig te herhalen, kun je je onderbewustzijn daadwerkelijk op een effectieve manier beïnvloeden. Je gaat het als je eigen waarheid beschouwen en daarnaar handelen.

Positieve affirmaties zijn derhalve een krachtig hulpmiddel om meer (zelf)vertrouwen te krijgen, je meer bewust te worden van jouw wensen en mogelijkheden en je tevreden te voelen over je dag. HIermee zet je jouw negatieve (denk)patronen om in positieve gedachten en acties en kies je het leven dat jij zelf wilt leven.

kaartenset, coachkaarten, carddeck, affirmatiekaarten, krachtkaarten, met caracter, positieve affirmaties, goede kwaliteit, in doosje, kaarten, blauw, affirmeren, kinderen
kaartje trekken, ik voel me krachtig, positieve affirmatie, krachtkaarten, coachkaarten, carddeck, positiviteit, bewustwording, persoonlijke groei, ontwikkeling

De 'kunstwerkjes' op de Krachtkaarten

De achtergrond van iedere Krachtkaart Met Caracter is intuïtief ontstaan. Daarbij zijn verschillende materialen en technieken gebruikt en met elkaar gecombineerd. Dit maakt elke set eigen en uniek en alle sets bij elkaar toch weer op elkaar afgestemd.

In de set Blij Met Mij met affirmaties voor persoonlijke groei en bewustwording zijn als basis veelal oude Franse boeken uit het begin van de twintigste eeuw gebruikt; erfstukken van de familie van Carine. In haar ontwerpen en kunstwerken (her)gebruikt ze graag materialen ‘met een verhaal’, waardoor het geheel een extra dimensie krijgt.

De basiskleur van deze set Krachtkaarten is blauw. De kleur blauw staat voor wilskracht, evenwicht, vertrouwen en geloof in je idealen. Mooie waarden om je te ondersteunen wanneer je bijvoorbeeld in een veranderingsproces zit naar meer bewustzijn en positiviteit. Daarbij bevordert het ook de communicatie en zelfexpressie. Ideaal als je met de Krachtkaarten – alleen of met elkaar – meer ‘je eigen ik’ wil gaan onderzoeken en uiten.

De combi-set Zonnestralen & Regenboogkracht is kleurrijk. De affirmaties zijn daar verdeeld naar de zeven chakra’s en hebben als achtergrond ook de bijbehorende kleuren van de zeven chakra’s. Als basis voor de Zonnestralen is aquarel gebruikt, wat vervolgens gedigitaliseerd en verder bewerkt is. De set Regenboogkracht heeft dezelfde achtergrond, aangevuld met vrolijke en speelse illustraties. Speciaal voor kinderen, waardoor ook voor een kindvriendelijk lettertype is gekozen.

Zo leuk om de dag met de Krachtkaarten te starten. Begin de dag met een kaartje. De kinderen zijn zo blij met hun eigen standaardje! Heel erg bedankt.
krachtkaarten, kaartenset, kaartenstandaard, positieve affirmaties, met caracter, coachkaarten, carddeck, bewustwording, kinderen, dagelijks ritueel, gedachtekracht
Jennie
Ik heb de Krachtkaarten ontvangen. Wat een prachtige kaarten, zo mooi verpakt! Ik ga er heel veel plezier aan hebben! Ik heb een set voor thuis en eentje voor in mijn werkplaats.
Peter
Vader, houtdraaier, coach