Reviews

Wat klanten zeggen

Bijna dagelijks komen er berichten binnen over de Krachtkaarten. Direct via mail, messenger of Whatsapp, dan wel indirect via geplaatste berichten op diverse social media kanalen. Berichten over wat de Krachtkaarten met de gebruikers doen. Over de manier waarop ze ze gebruiken. Over hoe blij ze ermee zijn. Mooie en soms ontroerende en persoonlijke berichten. Hieronder een overzicht van meer algemene berichten en enkele persoonlijke berichten, na goedkeuring geplaatst.

Prachtig vormgegeven! De teksten geven stof tot nadenken, hart onder de riem, een glimlach voor de dag of een duwtje in de goede richting.
Wat zijn Krachtkaarten, Met Caracter, Positieve Affirmaties, persoonlijke groei, bewustwording, moment voor jezelf, cadeau, coachkaarten, kaartenset
Chet 68
- via bol.com -
Heel blij! Ik heb deze mooie kaarten al meerdere malen gebruikt, zowel in groepstraining als individuele coaching. Ze worden erg gewaardeerd. Als je denkt wat je gelooft en daar naar handelt (en dat doen we), dan kun je maar beter zorgen dat je iets positiefs denkt. Bedankt voor het maken van dit mooie kaartendeck!
De kaarten zien er echt prachtig uit en hebben een fijn formaat. De affirmaties zijn heel geschikt voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Wij gebruiken ze vaak bij de start van de dag. Even een kaartje om mee de dag in te nemen. De kinderset sluit precies aan op de set voor volwassenen. Zoon en ik hebben wel eens dezelfde getrokken. Hij uit de kinderversie en ik uit de set voor volwassenen! Zo leuk! Je kunt ze prima gebruiken in het gezin, maar ook als kindercoach of leerkracht in de klas. Een geweldige manier om je kinderen positieve affirmaties te leren. De kaarten worden bezorgd als een waar cadeau. Prachtig en met liefde verpakt.
Mango82
- via bol.com -
Wauw, wauw! Wat een cadeautje dit zeg! Helemaal blij met wat ik vandaag in de brievenbus kreeg. Wat heb je het super leuk verpakt zeg! Ontzettend blij met deze twee prachtige kaartensets.
Thea
Emma en ik trekken elke dag een kaartje! En Emma is helemaal blij met het regenboog elastiek. Daar heeft ze een armbandje van gemaakt!!
Adela
Uitgepakt en wat ziet het er gaaf, mooi, super, lief, liefdevol gemaakt, sprankelend, licht, luchtig, gaaf uit! In ben er superblij mee.
Ik heb de Krachtkaarten ontvangen. Wat een prachtige kaarten, zo mooi verpakt! Ik ga er heel veel plezier aan hebben! Ik heb een set voor thuis en eentje voor in mijn werkplaats.
Ik gebruik de Krachtkaarten zakelijk en privé veel. De kleur, het ontwerp en de affirmaties op de kaarten zijn zo mooi en ik krijg er ook elke keer mooie reacties op. De bewustwording door het trekken van een kaart... Geweldig!
TTK1
- via bol.com -
Ik gebruik deze kaarten met liefde voor mijn coachklanten en mijzelf. Altijd treffend en je kan extra waarde toevoegen aan het getrokken kaartje door gebruik te maken van de toelichting. Elke kaart is gebaseerd op één van de chakra's en er zit een waardevolle toelichting bij over elke chakra. Zoek je nog een mooie set kaarten, dan is dit een aanrader.
LindaST
- via bol.com -
Hier werd ik net helemaal blij van... pakketje in de bus en wat een kado alleen al om uit te pakken... Krachtkaarten Met Caracter en wat zijn ze prachtig. Het zijn écht Zonnestralen. Gaat een magische energie van uit. Deze affirmatiekaarten sluiten met kleur ook nog eens aan op de 7 chakra's in ons. Fantastisch toch? Deze set is écht een aanvulling voor mij in mijn werk. Zal veelvuldig gebruikt worden, dat weet ik zeker.
Het mooiste wat er is: jezelf of anderen een positief kaartje geven. Een hele mooie set met prachtige kleuren, rakende teksten. Elk kaartje is uniek. Ik heb ook nog een andere set Krachtkaarten regenboogset voor mijn kinderen, die vinden het ook erg leuk! Elke dag een kaartje trekken en die neer zetten of elkaar een compliment geven.
Boshut
- via bol.com -
De uitgeprinte Krachtbladen zien er zo professioneel uit. Ik ben zo enorm blij met mijn sets en gebruik ze elke dag. En dat met heel veel plezier en positiviteit. Leuk idee om deze bladen uit te printen en ze mee te nemen op vakantie en in te kleuren.
Karla
Die kleuren. Die vormgeving. De vrolijkheid. De energie. En een voorraad kleine kaartjes met groot karakter om mee te geven! Ik word er gelukkig van. Om er mee te werken. Om jou te inspireren. Om ze met liefde weg te geven!
Karin
Coach bij Viavani
Voor mijn verjaardag kreeg ik je mooie kaarten! Als startende coach een musthave :-). Ze zijn echt gaaf en duidelijk, voor kinderen en volwassenen. Ikzelf maak met regelmaat krachtwielen met edelstenen. De energie van de gebundelde edelstenen helpen mij ook mee in de energie tijdens healing. In mijn praktijk trek ik vaak voor iemand komt al een kaart die ik onder het krachtwiel leg... zo werkt de energie van de affirmatie al mee. En een mooi cadeau wanneer we na de healing de kaart bekijken en deze zo de spijker op z'n kop slaat.
Vandaag een mooie set Krachtkaarten Met Caracter aan mijn vriendin gegeven, die wel wat liefde en steun kan gebruiken. Ze klaarde helemaal op! Leuk om zo'n mooi cadeautje weg te kunnen geven.
Claudia
Absoluut een hele fijne kaartenset!! De affirmaties doen altijd goed en zo bijzonder dat elke kaart weer anders vormgegeven is. Allemaal losse, op zichzelf staande kunstwerkjes die samen een mooi geheel vormen! Ik begin er mijn dag iedere keer weer goed mee!!
123Valerie
- via bol.com -
Vandaag ook weer zo heerlijk met je kaartjes gewerkt en meegegeven. Elke kaart die ik trek voor een cliënt is 100% kloppend en/of aanvullend op het consult dat ik dan gedaan heb. Als ik dan zeg dat ze het kaartje mee mogen nemen, dan stralen ze mijn praktijk uit. Daar word je toch blij van!
Dat is de kracht van de Krachtkaarten: je aandacht richten op alles wat positief is. Als je er maar voor open staat.
Bedankt voor de Krachtkaarten. Ze zien er echt prachtig uit! En wat fijn dat het zo goed loopt.
Klazina
Ik wil de Krachtkaarten gaan inzetten voor mijn coachtrajecten. Ze spreken me aan omdat ze mooi vormgegeven zijn, ook voor mannen.
Oh waow! Mijn hart maakte een sprongetje vanmiddag, want ik heb zo'n mooi pakketje ontvangen. De manier waarop het ingepakt is, de aandacht en zorg die je daarbij voelt en ziet. Het persoonlijk geschreven kaartje. En de prachtige Krachtkaarten. Het is allemaal zó mooi. Zonnestraal-kaarten voor volwassenen en Regenboogkracht voor je (innerlijke) kind. Ik trok een kaart uit de kinderset en uit de volwassenset. Pats! Zo passend en precies raak bij de energie van vandaag. In de beide sets staan ook de betekenissen van de kleuren verder uitgelegd. In ieder geval ben ik er mega blij mee!
De mooie kaartensets van Carine gebruik ik graag tijdens mijn coachingstrajecten of groepstraining. Keer op keer blijken ze zeer waardevol, als reminder hoe belangrijk én hoe krachtig het is om positieve dingen (over jezelf) te denken. Door de fraaie vormgeving zijn de kaarten bovendien erg leuk om neer te zetten als positieve reminder aan jezelf. Inmiddels heb ik meerdere sets in gebruik, een echte aanrader dus!
Gietervolgeluk
- via bol.com -
De Krachtkaarten zijn kleine kunstwerkjes. De teksten inspireren en laten je nadenken. Mooi om te zien hoe een ieder de tekst voor zichzelf passend kan maken.
Maikevanheusden
- via bol.com -
De workshop gisteravond was heel fijn. Ik heb de kaarten even goed bekeken en ze zijn écht bijzonder. Zowel van tekst als van vormgeving. Ik ben er heel blij mee.
Mathilde
Helemaal blij werd ik vandaag van al deze mooie kaarten! Gelijk oudste zoon een kaart laten trekken. Klopt helemaal, was zijn reactie. Heerlijk toch!
Hier word ik echt blij van! Vandaag heb ik de prachtige en kleurrijke kaartensets met heel veel leuke extraatjes ontvangen. Dank je wel. Echt een kadootje voor mezelf. Met liefde ingepakt. Hier mag je echt ongelooflijk trots op zijn! Ik vind het oprecht jammer dat ik nog niet zo 'in to' dit soort dingen was toen mijn kinderen nog klein waren. Gemiste kans.
Susanne
Ik heb deze kaarten nu al een tijdje in huis en ik gebruik ze bijna dagelijks. Bij het ontbijt trek ik een kaartje en deze plaats ik in de houder. Zo word ik de hele dag herinnerd aan de affirmatie van de dag. Het kaartje dat ik trek past altijd. Echt een aanrader deze kaarten.
Mango82
- via bol.com -
Carine, ik wil je even laten weten dat ik in mijn trainingen altijd afsluit met een werkvorm waarbij ik deelnemers elkaar een Krachtkaart laat geven met feedback en bemoediging. Zo prachtig. Menigeen is ontroerd en dankbaar. De Meegeefkaartjes worden in telefoonhoesjes en portemonnees gestopt en mensen ervaren het als een waardevol cadeau. Ik ben zo blij met jouw uitdeelkaartjes. Een prachtige manier om een dag of training af te sluiten. Bemoedigend en positief.
Vandaag heb ik mijzelf getrakteerd op twee prachtige doosjes. En daarbij kreeg ik allerlei leuke cadeautjes en een persoonlijk schrijven. Geweldig! Ik heb uit beide doosjes een kaart getrokken: "Ik creëer mijn eigen geluk" en "Ik zorg voor mijn eigen geluk"... Dat kan geen toeval zijn, toch?
krachtkaarten, kaartenset, kaartenstandaard, positieve affirmaties, met caracter, coachkaarten, carddeck, bewustwording, kinderen, dagelijks ritueel, gedachtekracht
Christel
Ik gebruik de kaarten voor mezelf, in de klas en in mijn eigen bedrijf (mindfulness in het onderwijs) Het bespreken van de teksten levert waardevolle gesprekken op. Kinderen geven mij terug vaak even naar de kaart op het bord te kijken en dat dat helpt. Er zijn nu ook nog verwerkingsbladen bij te koop! Zelf word ik zo blij van de super mooie vormgeving en teksten!!!
Ik gebruik de kaarten in de ochtend, dan sta ik stil bij de dag. Soms trek ik een kaart, maar het is ook fijn een kaart te kiezen die gevoelsmatig bij de dag past. Het helpt mij in bewustwording. Ik heb een positievere start van de dag, hoe mooi is dat! De kaarten zijn prachtig vormgegeven en voelen stevig aan. De teksten en kleuren komen overeen met de chakra's. Daar heb ik weinig kennis van en toch vind ik dit een waardevol uitgangspunt. Het is een prachtig cadeau om te geven, zelfs de verpakking is met zorg samengesteld.
LRNdV
- via bol.com -
Tot op vandaag zou ik 5 sterren hebben gegeven. Ik heb de Zonnestralen en Regenboogkracht inmiddels zo’n twee jaar in huis, voor mezelf en voor in de praktijk. Het zijn prachtige sets. Vandaag vond ik één minpuntje wat ik me niet eerder realiseerde. De kleur van de affirmatie kaartjes van het 3e chakra is zonder uitzondering zacht groen (zou geel moeten zijn net zoals de achterkant van de kaartjes) en komt niet overeen met de wel duidelijke kleur geel van de beschrijving van het 3e chakra dat erbij hoort. Met het gevolg dat ik steeds de betekenis van het 4e chakra daarnaast legde. Ik ontdekte dit toen ik het kaartje ‘Ik kan wat ik wil’ trok en bedacht dat dat toch geel zou moeten zijn en niet groen. Alle andere kleuren/beschrijvingen zijn wel overduidelijk gelijk aan de affirmaties. Ik heb aldus tot vandaag steeds de verkeerde beschrijving meegegeven/erbij gelegd. Bij een herdruk van deze mooie set zou ik die kleur wijzigen of een attendeer briefje in het Zonnestralen en overigens ook het Regenboogkracht doosje bijvoegen, want daar is dezelfde kleur zacht appeltjes groen gebruikt voor het 3e chakra. Reactie Krachtkaarten.nl: Dank je wel voor je reactie, Ingrid, en je mooie woorden over deze decks. Jammer dat de kleur geel al die tijd niet goed bij jou is overgekomen. Kleur blijft één van de moeilijkste aspecten bij vormgeving. Voor de tweede druk zal ik hier zeker nogmaals naar kijken en jouw opmerking hierover meenemen. Ik hoop dat deze ontdekking jou niet het plezier in het gebruik van de Krachtkaarten zal ontnemen. Reactie Ingrid: De kaarten zijn van een dermate kwaliteit en vormgeving, ondanks de lastige kleur geel. Ik zal de kaarten zeker nog lang en met veel plezier gebruiken
Ingrid
Samen Heel
Ik heb de Krachtkaarten vanmiddag gebruikt. Ik heb alle kinderen eerst een kaart laten trekken om het ijs te breken. Ze moesten vertellen wat ze dachten wat de boodschap achter de getrokken kaart was. Heel leuk!
De kaarten zijn krachtig met een stoer, niet zweverig uiterlijk. Waardoor je ze wat gemakkelijker in de kamer neer zet dan sommige andere sets. De boodschappen zijn bijzonder helder en duidelijk. Elke dag een steuntje in je rug.
Haket11
- via bol.com -
Het was super om gisteravond met de Krachtkaarten te mogen oefenen. Vooral de ronde waarin we elkaar een passende kaart gaven als compliment leverde een positieve vibe op.
Echt een prachtige uitbreiding van mijn collectie kaarten. Ik gebruik ze regelmatig in mijn praktijk. De affirmaties komen binnen en zijn prachtig van kleur. Ik heb gelijktijdig de regenboogkaarten aangeschaft. Deze zijn speciaal voor kinderen gemaakt. Kinderen vinden het ook fantastisch om deze te gebruiken. Echt een cadeautje voor jezelf of een ander.
GelukkigeOuder
- via bol.com -
Een hele mooie vrolijke set. Ik heb deze aan mijn dochtertje kado gedaan. Ze vind het prachtig en ze trekt bijna elke dag een kaartje. Het kaartje "engelen helpen mij" staat standaard op haar nachtkastje. Onbewust of bewust komt er zoveel mooie positieve energie binnen door die kaartjes. Ook als moeder zijnde komen ze binnen.
Tjitskeheide
- via bol.com -
Wat een mooie kaarten met prachtige teksten. Op een of andere manier altijd de juiste tekst voor dat moment. Daar wordt je blij van en mee. Ze helpen je om het mooie te zien in jezelf en in anderen. Een liefdevol kado aan jezelf.
RosadelRosa
- via bol.com -
Ben je op zoek naar kaarten die betrekking hebben op de chakra's, dan zijn dit mooie kaarten. Even simpel als to the point. Mooi om voor jezelf elke dag een kaart te trekken en de tekst te overdenken, maar ook interessant als je als coach werkt en een mooi instrument tot je beschikking wilt hebben om cliënten te ondersteunen.
Anno0
- via bol.com -
Dit is echt het fijnste kado dat ik afgelopen jaar voor mezelf heb gekocht. De kaarten helpen me om te focussen op wat echt belangrijk voor me is, zowel in werk als privé. De combinatie van tekst en kunstwerk maakt dat de affirmaties me steeds weer raken. De Krachtkaarten geven me altijd weer een duwtje in de goede richting en zetten me aan het denken. Heel bijzonder!
JdW73
- via bol.com -
Ik heb zojuist via Postnl jouw prachtige Krachtkaarten Met Caracter mogen ontvangen. Dank je wel voor de mooie cadeauverpakking en het kaartenstandaartje met magneetjes erbij! Ik zal ze zeker met heel veel plezier voor mezelf en mijn cliënten en cursisten gebruiken.
Annelien
Nu leven
Carine, je kaarten zijn echt prachtig en heel waardevol. Ik gebruik ze heel graag tijdens het coachen en ze worden altijd erg gewaardeerd. Dank je wel voor het maken. Ik geniet ook van je facebookgroep. Leuk om de interactie te zien. Je doet mooie dingen.
Ik ontving de prachtige set Krachtkaarten, met hele fijne affirmaties. Tegelijkertijd heb ik ook een set met kleine Krachtkaartjes besteld, die ga ik meegeven met de bestellingen vanaf heden.
Sylvia
Artisan Gifts
Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. En daarnaast op veel manieren te gebruiken.
RagondavdMeulen
- via bol.com -
Deze kaarten hebben echt karakter en zijn tot in de puntjes kloppend.
Lizzyxl
- via bol.com -
Erg mooi vormgegeven, krachtige tool. Te gebruiken bij coachsessies of als persoonlijke affirmatie.
MariekevA
- via bol.com -
Dit is echt het fijnste kado dat ik afgelopen jaar voor mezelf heb gekocht. De kaarten helpen me om te focussen op wat echt belangrijk voor me is, zowel in werk als privé. De combinatie van tekst en kunstwerk maakt dat de affirmaties me steeds weer raken. De Krachtkaarten geven me altijd weer een duwtje in de goede richting en zetten me aan het denken. Heel bijzonder!
JdW73
- via bol.com -
Helpt je sommige dingen weer positief te zien als je het even niet meer weet. Af en toe een kaartje pakken wat je er aan herinnert wat belangrijk is.
Wenwest
- via bol.com -
Ze zijn echt prachtig om te zien en hebben mooie en krachtige affirmaties voor kinderen, maar ze kunnen ook prima gebruikt worden voor tieners en volwassenen. Krachtige boodschappen voor alledaags gebruik. Echt een aanrader! Ik ben er super blij mee!
Syl73
- via bol.com -
Ik trek bijna dagelijks even een kaartje om een affirmatie mee te nemen door de dag. Het helpt me om zacht en liefdevol naar mezelf te blijven. Daarnaast was het een feestje om de kaarten te ontvangen en uit te pakken. Het is met veel zorg ingepakt.
Femkedeweerd
- via bol.com -
Prachtige kaarten met positieve affirmaties die je dag veel meer kleur geven. Letterlijk én figuurlijk! Nooit meer de blues dankzij de positieve affirmaties!
Suusku
- via bol.com -
Wat zijn ze prachtig! Bij thuiskomst zojuist meteen het pakketje open gemaakt, wat al een feestje op zich was. Samen met zoonlief meteen alle twee een kaartje getrokken. Op naar vele mooie momenten met deze prachtige decks!
Wilma
De kaarten geven mij iederekeer weer krachte en inzichten. De affirmaties zijn bijzonder krachtig! Blij met deze kaarten, ze hebben een fijn formaat, de kleuren stralen energie en rust uit. Erg blij met deze kaarten!
RiaenSterre
- via bol.com -
Vanavond, nog nét voor het naar bed gaan mochten de kinderen nog een kaartje kiezen. Wat is dat toch altijd leuk. Zo'n positieve manier van de dag beginnen of afsluiten!
Ik ben superblij met mijn kaarten. Het werkt, het klopt, je wordt er blij van.
Vandaag weer een prachtig besef bij het kaartje dat ik trok. En ook het besef van mijn dankbaarheid voor jouw mooie kaarten, waarmee ik steeds vaker mezelf de aandacht geef die ik verdien. Dankjewel.
Reino
Ik heb vandaag de verdediging van mijn scriptie gehad en ben geslaagd! De Krachtkaarten hebben mij in het hele proces geholpen en twee kaarten kwamen aan het eind van het gesprek nog aan bod. Ik ben zo blij! Dank je wel dat je daar een bijdrage aan hebt geleverd.
Esther
Ik heb vandaag voor het eerst de Krachtkaarten bij een cliënt gebruikt. Was erg leuk.
Renata
Loopbaancoach
Een tijdje terug heb ik twee prachtige setjes Krachtkaarten gekocht. Nu heb ik eindelijk ook de handleiding erbij gedownload. Heel handig.
Sandra
Zo leuk om de dag met de Krachtkaarten te starten. Begin de dag met een kaartje. De kinderen zijn zo blij met hun eigen standaardje! Heel erg bedankt.
krachtkaarten, kaartenset, kaartenstandaard, positieve affirmaties, met caracter, coachkaarten, carddeck, bewustwording, kinderen, dagelijks ritueel, gedachtekracht
Jennie
Wat een ontzettend waardevolle kaarten heb ik nu! Ondanks de intens lastige tijd hier, heb ik er veel aan. De Krachtkaarten redden mij van het vallen in een diepe zwarte put; ze zijn net die tak die houvast bieden. Ze doen me zo goed en zetten me aan het denken.
Jeroen
Fijn dat je zulke mooie kaarten hebt gemaakt. Erg blij mee. Alles ging goed. Snel geleverd.
Nicole
- via bol.com -
Geen slechte eerste kaart voor deze zondag: "Ik vertrouw". Dank je wel, Carine, blij mee met de Krachtkaarten
Caroline
Horse of Course Coaching
Adembenemend mooi zijn je kaarten, Carine. En wat is het mooi ingepakt.
Marjolein
M'n oudste vanmorgen... Zit totaal niet lekker in 't velletje momenteel. Ik zei, trek maar een kaartje, misschien helpt 't je. Het helpt best wel mam, het voelt fijn, al snap ik ze niet allemaal. Allemaal? zei ik, het is de bedoeling dat je één trekt. Ik zei, ik loop even met je mee, welke heb je getrokken, dan probeer ik 't uit te leggen. Dit trof ik aan (zie foto) :-). Zo heerlijk! We hebben ze allemaal behandeld en een plekje gegeven. Morgenochtend maar weer gewoon eentje trekken hoor, we waren vanmorgen bijna te laat op school :-). Maar dat was m'n boodschap, je kaarten zijn geweldig!
krachtkaarten review positieve affirmaties kaartje trekken kinderen fijn hulp
'Anoniem'
Blij met de Krachtkaarten! Deze kaarten maken iets los waarvan men zou willen weten wie achter deze prachtige kaarten zit. Je kunt hier heel trots op zijn en het maakt nieuwsgierig... Je kaarten werden in emotie ontvangen en dat is p(k)rachtig!
Jellie
Ik heb jouw Krachtkaarten gekocht en ik doe er heel veel mee. Elke dag eigenlijk.
Ik ben super blij met het pakketje dat door de brievenbus kwam deze ochtend! Zo leuk ingepakt! Deze Regenboog kaartenset heb ik voor Kai en Sara besteld! En ook voor mezelf want ook voor volwassenen zijn ze heel leuk! Affirmaties zijn krachtig en heel goed om zelfzekerheid op te bouwen bij kinderen. Ook helpt het ze om op een ander manier naar alles te kijken. Superblij en leuk verrast!
Suzanne
Wat een feestje weer! Zó ontzettend trots op jou, Carine. Wat zullen jouw mams en paps genieten en beretrots zijn vanaf boven. Direct kaartje getrokken: "Ik ben dankbaar"... met jou als vriendin. Meteen vanochtend in teamcall gedeeld en na vragen meer info via onze groepsapp gegeven.
Frederique
Wat zijn de Krachtkaarten prachtig, Carine. Daar mag je echt heel trots op zijn! Ze staan hier al op de schoorsteenmantel: uitgezocht door Mieke!
ik zorg goed voor mezelf, positieve affirmatie, kaartenstandaard, krachtkaart, krachtkaarten met caracter, positief, gedachtekracht, persoonlijke groei, bewustwording
Carolyne
Gisteren mijn pakketje open gemaakt. Je krijgt echt een cadeautje. Het is met zorg ingepakt. Ik ben heel blij met de kaarthouder. Deze staat nu in de keuken met een passende kaart. Carine Braakenburg, ik ben er super blij mee.
Bernou

Zelf een review plaatsen?

Laat ook je ervaring achter op deze pagina en help mee om nog meer mensen het vertrouwen te geven dat de Krachtkaarten Met Caracter iets voor ze kan betekenen. Dat mag ook op de site van www.bol.com, waar de Krachtkaarten ook te koop staan. Graag zelfs! Je maakt me hier heel blij mee. Dank je wel.